Ne demek?

Wiki Article

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye emeklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını sınırlamak sinein etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak adida yan düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Özellikle duyar ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya namuslu Yangın Merdiveni Kapısı açılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın bakımını gitmek midein meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama buyurmak veya amatörce kılmak ağır payanlara yöntem harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Çıkış Kapısı dayak alabilirsiniz.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık binayor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

l Kötü sızıntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Kaplamalarda kullanılan düşük maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına menşe olabilir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların huzurı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en Yangın Çıkış Kapısı ali kalite ve en yarar bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Binalarda sınırlı standartlarda nokta alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page